Friday, October 1, 2010

Jom Tengok Bunga Di Kings Park Pula

Penatnya dah dua hari berturut-turut bawa anak berjalan sempena cuti sekolah (mak bapak yang lebih-lebih sebenarnya).Khamis, kami lepak kat Kings park untuk tengok bunga.Taman ni adalah taman paling popular dan tertua kat Perth.Pemandangannya sangat cantik sebab pokok semuanya besar-besar.Bila spring akan diadakan Kings Park Festival.Macam aktiviti ada.Kami pergi semalam adalah hari terakhir.Tak banyak sangat bunga mungkin sebab hujan kurang tahun ni.







400 keping lebih juga tangkap gambar tapi sejak guna SLR ni saya betul-betul tak puas hati. Suami saya suka sangat kaburkan background, katanya seni.Kalau saya, back ground yang lawa, contohnya bunga, saya nak biar nampak jelas.Nanti kena bawa kamera lama jugalah kalau camni..


Kalau nak tahu lebih lanjut tantang King Park, boleh klik kat sini.



9 comments:

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

feeeit patutlah lawa gambar..dh guna DSLR...lawa kak gmbr guno klu buat blur gitu background ;)

kak Erna said... [Reply to comment]

salam mizah..cantiknya bunga..seronok kan..dapat melihat bunga yang cantik2..berwarna warni..

en_me said... [Reply to comment]

chantekknyerr mungerr.. ehehe

Ummu Ammar said... [Reply to comment]

Mizah ..Cantiknya..! Kenapa 3 jer?..blurkan background memang itu seni namanya..bila jelas subjek fokus tu..

julietchun said... [Reply to comment]

cantik berbeza pada mata setiap orangkan :P

luahfikiran said... [Reply to comment]

SALAM,
DI SANA CUTI SEKOLAH ? TAK PERNAH SAMPAI KAT PERTH. SEKITAR BANDAR SYDNEY ADA PERGI. TENGOK GAMBAR2 TU MEMANG CANTIK !

maiyah said... [Reply to comment]

mmg seni, kalo sy suka guna pic camni wat background image utk bolg

ridzuanriani said... [Reply to comment]

saya pon xsuko background blur... kalu bulih amik gmbr ado ore la suko sket... baru yo low tau sapai situ!

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

Salam Miza,


memang berhantu dslr tu.. kalau boeh klik2 tanpa henti...