Saturday, October 2, 2010

Menjenguk Dolphin di Bunbury

Selepas menengok bunga di Kings Park, kami ke Bunbury pula keesokan harinya untuk melihat dolphin.Hampir 200km jugalah dari rumah kami.Alhamdulillah sampai sahaja ke sana memang ada volunteer tengah menjinakkan dolphin.tapi disebabkan anak-anak kami ni jakun, dah lama tak jumpa laut terjerit-jerit excited dpt main air.Semua dolphin lari bertempiaran dek kebisingan suara mereka.Mat saleh lain semua pandang.Sorry la,anak-anak kami memang jakun.Hehehe..Sempat jugalah merakamkan gelagat dolphin.


beratur nak tengok dolphin..



 P/S: Macam biasa,nak tengok lebih banyak gambar silalah ke blog suami saya..Saya memang malas nak edit gambar..hehehe


 

8 comments:

LiNda said... [Reply to comment]

Haii mizah...

wahhh...
syioknya dpt tengok dolphin
saya pun jakun !

blog suami ?

~SukEMakAn~ said... [Reply to comment]

tingin nk pegang!

cheqna said... [Reply to comment]

salam kak

wah behnya
ok nanti cheqna akan menengok blog hubby akak =)

transformed housewife said... [Reply to comment]

mcm best je tempat tu.

a kl citizen said... [Reply to comment]

saya singgah juga ke blog suami hamizah, tengok gambar2 tu... cantik2

maya amir said... [Reply to comment]

wahh bestnye dpt tgk dolphine live

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

waahhh..bestnyer dapat tgk dolphine, leh jamah dak? hihihi..

Ibuhani said... [Reply to comment]

dolphin kat tepi pantai???? wah! sronoknya.......rasa cam ni gi Perth pulak tgk haiwan comeiiii ni!!!!