Monday, November 22, 2010

Kenapa Tak Boleh Follow?

Tq kepada yang sudi follow blog saya tak kiralah yang baru ikut atau dah lama.

Problemnya sekarang kenapa saya dah tak boleh follow blog kawan-kawan sekarang ni.

'The pages not found'..itulah selalu terjadi sejak akhir-akhir ni..

Maaf bebanyak..saya tak tahu mana silapnya..

Dulu pun biasa terjadi tapi kalau cuba beberapa kali, saya berjaya.

Ada idea tak macamana nak atasinya?


 

3 comments:

kakcik said... [Reply to comment]

Salam Mizah...

kakcik tak tahu kenapa jadi begitu, mungkin ada kesilapan di mana-mana agaknya..

maya amir said... [Reply to comment]

eh ye ek? kenapa pulak ye..tapi sometimes i tgk blogspot ni ade problem laa sometimes tu..kdg2 takleh bukak blog org sbb ade malware laa ape laa..

Mak Su said... [Reply to comment]

sy pun hadapi masalah yg sama, camner nak godek url dorang ek?