Wednesday, November 10, 2010

Kenapa Kereta Proton Import Lebih Murah?

Gambar-gambar ni saya shoot ketika Proton membuat show di shopping complex berhampiran rumah.Kenapa Proton murah di tempat orang ye?Confused..padahal kos pengangkutan pun dah mahal.Apa pun memang susah nak tengok kereta-kereta Proton kat atas jalan Perth.

Satria $15,990 (RM48,000)
Pesona $15,990 (RM48,000)
Saga $11,990 (RM36,000)

18 comments:

en_me said... [Reply to comment]

kerajaan mesia dah subsidi sebab nak promosi ghitewww.. ekeke

kakcik said... [Reply to comment]

Ada kena mengena tak dengan pepatah 'kera di hutan di susukan......' :(

luahfikiran said... [Reply to comment]

SALAM,
DI PERTH MURAH DAN DI SINI PUN ANTARA YANG TERMURAH JUGAK. SEBAB YANG DIBERI OLEH en_me ADA KEBENARANNYA. AGAK LF.

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

huiiyaii murah ! nasib baik tak timbang kati...


nak buat macam mana kan.. strategi pemasaran tu..

chekna said... [Reply to comment]

murahnya... beli byk2 la camni...:)

cheqna said... [Reply to comment]

kat malaysia????
mak aihhh....

Zaitun said... [Reply to comment]

Murahnya harga tapi kebanyakkan orang lebih selesa memakai kereta import,banyak kelebihan.

Hamizah said... [Reply to comment]

en_me
subsidi tu kalau kasi rakyat mesti lg berbaloi..

Hamizah said... [Reply to comment]

kakcik,
mungkin juga..hehehe

Hamizah said... [Reply to comment]

LF,
saya agak cam tu jugak..

Hamizah said... [Reply to comment]

reen,
kalau pki kati saya pon nak beli..

formula mana diorg pki ni?

Hamizah said... [Reply to comment]

chekna,
kalau pki kat cni tak berapa berbaloi rasanya sbb keta lain lg power..

Hamizah said... [Reply to comment]

cheqna,
meh la borong..

Hamizah said... [Reply to comment]

zaiton,
org krg percaya dgn reputasi kita kot..

NB KARA said... [Reply to comment]

mizah
full spec ke tu? Contoh kalau pesona, bukan full spec dan manual harganya memang di malaysia sikit lebih kurang begitu..

Hamizah said... [Reply to comment]

kak yati,
rasanya dah fuul spec..
kalau x mana boleh saing keta lain..
kat cni semua keta murah2

kak Erna said... [Reply to comment]

salam hamizah..macam mana dah murah pun..masih lagi kurang kelihatan dijalan kan..

Hamizah said... [Reply to comment]

kak Erna,
mana nak laku,keta lain pun harganya sama..