Tuesday, December 21, 2010

Offer Muncul Kat Tv Australia !!!!

Dalam entry Summer School Holiday, saya nyatakan anak sulung Danish akan mulakan kelas renang beberapa minggu lagi.Sebenarnya program ni anjuran Kementerian Pelajaran Australia bukan anjuran sekolah seperti yang diwar-warkan sebelum ni.Maaf saya tersilap.

Semalam wakil kementerian telah menghubungi suami saya  menawarkan kepada kami satu family untuk muncul di tv Australia dalam tujuan mempromosi program tersebut.Tak sangka kami terpilih.Tapi suami saya awal-awal lagi terus tolak offer tersebut.Malas nak bagi commitment.Sebab dia memang busy sekarang.Tak pasal-pasal kena extend.Habislah peluang nak ummi nak glamour kalau macam ni.Uwaaaaaaa...hehehe.

Padahal kalau dia terima pun saya memang tak confident nak muncul kat tv.

 

24 comments:

sayangsayangibu said... [Reply to comment]

heheheh..lain kali kot?
kalau tak ada gak kenangan ye..

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

aiseh..melepas keluar TV..hehe..

kak Erna said... [Reply to comment]

hamizah..terlepas peluang nak glamor ye.he he..
tak pe..setiap sesuatu tu ada sebabnya..

transformed housewife said... [Reply to comment]

tak de rezeeki Mizah kali ni nak glamour. tapi lg baik kot dr ur hubby kena extend sbb my hubby pun lps 4 thn lebih dah ni tak abis2 lg ni. asyik kena ulang alik ke NZ lg sbb nak siapkan.

fa10 said... [Reply to comment]

klu tidok gak glamer la saing kito ni...
tp klu keno ko suami sayo pun mesti dio tolok jugok...

DrSinga said... [Reply to comment]

laaaaaaaa!!!!!!!!
:)
rugi...kalau tak.. femes seantero Ostolia!!

al-lavendari said... [Reply to comment]

sayangnya .. orang lain sanggup bayar untuk muncul kat tv !

julietchun said... [Reply to comment]

lepas ni harus terima ye :P

ainnoraini said... [Reply to comment]

tak pe..lain kali masih ade lagikan..

kalau tak mesti glamer gitu dpt masuk tv...

♥ manje ♥ said... [Reply to comment]

yup... lain kali mana tau ada rezeki lagi nanti ~

Hamizah said... [Reply to comment]

sayangsayangibu,
mustahil agaknya kalau nak tggu lain kali tu..kita bknnya artis..hehehe

Hamizah said... [Reply to comment]

Nadiah,
xde rezeki nak glamer..hehehe

Hamizah said... [Reply to comment]

kak erna,
pasti ada hikmah disebalik..

Hamizah said... [Reply to comment]

nur,
betul tu..parok jugok lah dok ulang alik eh?hrp2 hubby dpt hbs cepat nih..xsabo nok kelik..

Hamizah said... [Reply to comment]

fa10,
xkenal doh demo kalu glamer gak sbb tu tolok..hahaha

Hamizah said... [Reply to comment]

Dr Singa,
xpe la kita ni low profile je..

Hamizah said... [Reply to comment]

al lavendari,
nak wat macamana org sebelah tak setuju..hehehe

Hamizah said... [Reply to comment]

juliet,
ada lagi ke yg lain kali tuh?i bknnya selebreti..huhuhu

Hamizah said... [Reply to comment]

kak ain & manje..
xharap muncul lg offer next time..

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

alahai..

kalau tak boleh masuk tv dah...


takpe Miza, lain kali kott..

azlina said... [Reply to comment]

yea ke mizah mesti ada sebab cek hubby x nak terima mana tau nanti ada peluang lain...

maya amir said... [Reply to comment]

aisehhh... tapi takpe, mungkin this time tadek rezeki, next time perhaps? danish buat rekod ape2 ke..lagik best gitu:))

Zaitun said... [Reply to comment]

Mungkin bukan rezeki,insyaAllah lain kali kot.

sal said... [Reply to comment]

tak de rezki pulak nak muncul kat tv yek..kalau tak boleh bersiaran sampai msia..hehe.