Tuesday, December 28, 2010

Apa Dah Jadi Ni?

Idea banyak mencurah-curah untuk update blog tapi malas la pulak nak menaip..Apa nak jadi ni?Tolong..aku tengah dilanda kemalasan yang melampau..




15 comments:

transformed housewife said... [Reply to comment]

rilek2 dulu cari idea.

fa*atip said... [Reply to comment]

hehehe..samalah kitaaa...

Yunus Badawi said... [Reply to comment]

Ada ke takde citer kami tetap datang berkunjung.

Zaitun said... [Reply to comment]

Janganlah malas nanti kak Zai rindu cerita dari sana.

sayangsayangibu said... [Reply to comment]

hehehe...kekadang rasa macam malass sesangat nak buat en3 kan?

Affieza said... [Reply to comment]

K.Mizah kena mkn vitamin "R" ni...hehe

Affieza said... [Reply to comment]

K.Mizah kena mkn vitamin "R" ni...hehe

Zaidah said... [Reply to comment]

bangun2..jangan malas2 tau....tak baik tengah preggy malas...

en_me said... [Reply to comment]

xper, blog bukanlahh hakmilik kekalls .. ehehe

maya amir said... [Reply to comment]

neng nong neng nong... ambulans dtg nak selamatkan org .. kat mana sakit? ape? malas??..hmm... ubatnye, kene taip 1 word 1 ari supaya momentum tak lari..hehehe...mulakan dgn hello:)hehe

chekna @ mama ziyad said... [Reply to comment]

selalu gak camtu, rasa macam byk benda nak cite, tp bila tangan kat keyboard je.. trus kaku.... hehehe.. cool down dulu.. lama2 datang la mood tu...

kak Erna said... [Reply to comment]

salam mizah..akak pun sama la..tapi rasa banyak benda nak cerita..
mizah..senyum je mak rimau tu tidur..

ibuintan said... [Reply to comment]

as salam Mizah,

takde mood, malas, mengantuk seiring lah tu..

takpe segarkan badan dulu, nanti mesti mood malas terbang jauh

DrSinga said... [Reply to comment]

saya suuuuka Hobbes!!!

Hamizah said... [Reply to comment]

nur idea mencurah2 ni..