Saturday, June 18, 2011

Perasan Tak?

Tak tahu mana silapnya blog saya ni.

Segala setting telah berubah dengan sendirinya.

Perasan tak?

Tulisan kat post title (jenis tulisan dan warnanya)

Rasanya tak sempat menggatal-gatal tangan reset blog sejak 2,3 hari ni.

Buka-buka je terus jadi cam ni..

Apa dah jadi ye?

Bimbang juga kot-kot kena hack.

Blog tak glamer pun ada juga ke yang berminat nak hack?Hehe.

Seriau juga.Cam mana nak tau blog yang kena hack ye?

12 comments:

a kl citizen said... [Reply to comment]

Boleh pulak jadi macam tu ya? Tapi maaf tak tau lah nak beritau camana, sbbsaya pun tak tahu

Acik Erna said... [Reply to comment]

Hamizah..tak dapat jugak nak menolong..sama2 tak tau..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

oissshh apsal lak tetiba jadik camtu, susah nak cakap ni

ckLah said... [Reply to comment]

Cuba pergi ke blog kawan ckLah ni. Dia ada ajar macam mana untuk memeriksa blog kita ada dalam senarai bakal digodam atau tidak.

http://www.abgshah.com/2011/06/senarai-blog-yang-akan-digodam-entri.html

(Oooops, lupa pulak. Kenal ke ckLah lagi ni?)

azieazah said... [Reply to comment]

ehhh risau kita!

“Bogel Menuju TUHAN” by Zahiril Adzim...

Zaitun said... [Reply to comment]

Maaf kak Zai tak pandai.

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

huh..
nasib baik blog kita tak gemer.

makdara TERdiva said... [Reply to comment]

salam hamizah..
maybe blogspot punya pasal kot!
seram gak kalau tiba2 blog x leh bukak @ blog tiba2 terdelete dgn sendiri...ayoyo!

Kakzakie said... [Reply to comment]

Kakak pun tak tahu jugalah Mizah. Macam-macam blogspot buat hal sejak kebelakangan ini....

maya amir said... [Reply to comment]

blogspot ni kdg2 sengal gak..kdg2 follower wodget saya hilang, komen hilang ntah byk lagik rasenye..hehe

ainnoraini said... [Reply to comment]

agaknye blogspot ni dah meroyan...pening ke ape agaknye tu...

DrSinga said... [Reply to comment]

jangan hilang terus dahhhhhh...