Sunday, June 12, 2011

Anak Pompuan Cepat Matang

Komen mentua, baby girl saya yang baru berusia dua bulan suaranya bila menangis tak macam baby lagi.Semakin matang.Saya pun terfikir, sebab tu ke semua pompuan lebih cepat nampak berusia matang.Yelah kalau dari bayi dah cepat berkembang, cepatlah matangnya,kan?Saya belum pun puas bermanja-manja dengannya.Mesti sedar-sedar dah dapat menantu.Hehe..Tak rela you..Tapi rasanya anak lelaki pun sama kot, sedar tak sedar dah nak masuk 8 tahun si Danish.Maknya masih begini juga,kan?Tak insaf-insaf..

baru lahir dah tau kenyit-kenyit mata ye

tengah exercise, umur sebulan..

terkini, dua bulan..suka sangat gambar ni.Suami yang snap..


Nilah dia puteri kami.Dalia.Dah boleh mengangkat kepalanya sendiri dan mampu tersenyum bila diagah.Bukan tak nak upload sebelum ni tapi tak berkesempatan nak edit gambar.Insya Allah akan menyusul lagi gambar-gambarnya lain kali..

17 comments:

sayangsayangibu said... [Reply to comment]

memang kita sedar tak sedar sudi tak sudi anak anak dah makin membesar, rindu masa diorang masih baby........

Ummu Ammar said... [Reply to comment]

Salam Mizah..

Comelnya anak dara dia...Mula2 lahir tu..ada iras awak la..tapi gambar ketiga tu dah macam abah dia plak...

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

suka gak gmbr last tu! :)

mamalieyna said... [Reply to comment]

waaah ada new baby lah..tahniah~ selamat datang Dalia...comel sngt dier....auntie eina pun berkeinginan nak bb girl ni...comel~

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

comelnyo Dalia...bam bam bam bam pipi dio gere tgk

Kakzakie said... [Reply to comment]

Mizah... ya Allah montelnya 2 bulan dah macam nie. Geramnya kakak :)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sedapnye nama dia Dalia..secumel orgnya. geram akak tgk pipi dia...cubit boleh ?

Zaitun said... [Reply to comment]

Comel dan bam-bam pipinya.

Acik Erna said... [Reply to comment]

Hamizah..akak dah tengok gambar dalia yang comel tu..blog suami mizah rupanya..

luahfikiran said... [Reply to comment]

SALAM,
TAK LAMA LAGI DAPAT ADIK LA TU !

julietchun said... [Reply to comment]

ada iras muka abangnya.

fa10 said... [Reply to comment]

alooo la.. comel llote, supo abe2 dio jah muko ni

Hamizah said... [Reply to comment]

sayang2 ibu,
sbb tu wpon penat mjaga anak belum hilang kita dah rasa nak babby br,kan?

Pah,
klu tgk time tido tetap iras sy..
matanya je cam abahnya.Bulat.xkuyu cam umminya.hehe


Nadiah,
kita pon suka..:)


ieyna,
mdh2 termakbul hajat di hati..


yatiey,
kena tambah baby lg tu..girl plak..


kak zakie,
saya pon geram je nak gigit2..hehe

Hamizah said... [Reply to comment]

MAMASYAZA,
hish..xboleh..hehe


kak zai,
bam2 sgt.anak2 sy masa lahir semuanya camni.alhamdulillah dah besar surut pula..


Kak erna,
baru tau ye..sy nampak akak komen kat blog suami sy..hehe


LF,
kena rest dl..kuar ikut tingkap tu..


juliet & Fa10,
kilang sama kot..hehe

shahjiehan said... [Reply to comment]

tahniah akak!!


comell


jom baca dan komen ! !shahjiehan [dot] com ! !: Laman web malaysia.gov.my di godam!!

makdara TERdiva said... [Reply to comment]

oh! soooo chomel :)

Akaq Yummy said... [Reply to comment]

Salam perkenalan.. akaq dapat tau pasal blog nih bila ternampak gambar baby.. comelnyeerrr... heheh..