Saturday, January 29, 2011

Pembawaan Budak Ke?

Bila dah lama tak update blog, bertambahlah malas.Nak menjenguk pun rasa malas.Apa nak jadi ni?Saya sekarang berbalik kepada hobi lama~menyalin resepi daripada internet.Ada yang terbuat ada yang masih menunggu untuk dicuba.Dah hampir setahun  aktiviti ni terbengkalai.Busy dengan blog walking atau update blog.Entah kenapa sejak-sejak pregnant kali ni hobi ni jadi favourite saya semula.Nak dapat baby girl kot..Hehehe..


Mana mungkin macam ni rupanya,mak bapak dua-duanya Melayu...hehehe

Saya dah scan itu jugalah yang dikabarkan.Insya Allah.Jadi kenyataan.Dah lama dok idamkan nak beli baju baby girl yang macam-macam fesyennya.Apapun tak kisah sebenarnya boy or girl.Janji sihat.Doakan saya ye.Sekarang ni baru 26minggu.Ada lebih kurang 14minggu nak sampai masanya.Tapi mungkin awal sikit kot sebab saya dah book untuk ceaser kali ketiga..Lepas ni ingat nak cuba sekali lagi.Saya memang mengidamkan anak ramai tapi apakan daya..Adik beradik saya pun 10orang.Jadi dapat bayangkan seronoknya kalau anak ramai!!


24 comments:

kak Erna said... [Reply to comment]

hamizah..patut lam tak update ye..sibuk cari resepi..
akak pun dulu2 rajin jugak cari resepi,print dan failkan..

zarin said... [Reply to comment]

ingat sibuk pasal apa lah tadi ye! bestnya nk dapat gegerl

transformed housewife said... [Reply to comment]

nak dpt girl? mmg tak abisla nak beli dress cantik2 nanti. hehe

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

knp akak book ceaser kak?

anie,Nagoya said... [Reply to comment]

lo...dia mengandung.tahniah.jg kesihatan diri n kandungan ya.ala...resepi tu tak basi.leh buat kalo rajin...hihihi

Hamizah said... [Reply to comment]

kak erna,
hehehe dah 3buah buku rcp tahun dlm masa 2tahun ni..

Hamizah said... [Reply to comment]

zarin,
insya Allah..tak nak tambah lg ke?

Hamizah said... [Reply to comment]

zarin,
insya Allah..tak nak tambah lg ke?

Hamizah said... [Reply to comment]

nur,
tu yg tak sabar tu..

Hamizah said... [Reply to comment]

Nadiah,
dua hero sblm ni dah ceaser..confirmlah kali ni ceaser lg..

Hamizah said... [Reply to comment]

kak ani,
menyalin yg terlebih rajin..buatnya malas sikit..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

Miza !

Tahniah...
Senyap-senyap aje dia tau..


Dapat bayangkan perasaan tu.. macam saya dapat tahu jantina adiq dulu.

ckLah@xiiinam said... [Reply to comment]

Jaga diri dan kandungan ya Mizah...semoga sihat sentiasa.

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

nti update gapo resepi2 yg dh di maosk, leh jugop kami tumpe terliur nanti hehehe

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

memang bestkan kalo anak ramai, adik beradik en. abah pun 10 org, mmg meriah suasana, tp akak, rasanya tak mampu sampai 10 org anak kot, yg 3 org ja pun dah cukup kelam kabut

Zaitun said... [Reply to comment]

Baby girl... kak Zai pun suka... semoga semuanya selamat dan dipermudahkan insyaAllah.

sal said... [Reply to comment]

jaga diri baik2 miza..harap semuanya ok dan dipermudahkan urusan...

sayangsayangibu said... [Reply to comment]

seronok baca en3 org mengandung..
semoga selamat hingga ke waktu bersalin ye.. ;p

tahniah dapat geng.. ;p

Hamizah said... [Reply to comment]

reen,
takut nak heboh2 kot tak jadi..
dah byk bulan br confident..

Hamizah said... [Reply to comment]

ckLah,
tq..

Hamizah said... [Reply to comment]

yatiey,
xpandai nak masak then nak deko lawa2 sbb tu xwat n3..hehehe

Hamizah said... [Reply to comment]

MAMASYAZA,
Sama juga saya angan2 je tinggi...
yg dah ada 2org ni pon kelam kabut dibuatnya..

Hamizah said... [Reply to comment]

kak zai,
saya lg suka..hehehe..
akak dah pencen ke?

Hamizah said... [Reply to comment]

sal,
tq..


sayang2ibu,
tq..

dah lama tunggu geng ni..hehehe