Monday, May 2, 2011

Alahai Melepas Peluang Memiliki Samsung Tab

Dah lama dok idam Samsung Galaxy Tab.Intai-intai dari jauh boleh tahan harganya $649 (lebih kurang RM2000 jugalah).Mana mampu nak beli dengan diri sebagai penganggur.Dua hari lepas kawan bagitau suami ada sale.Memang murah $299.00 (lebih kurang RM1000) je.Kononnya nak tunggu dua,tiga minggu lagi baru nak terjah shopping complex.Tunggu habis pantang..hehe.Rupanya sale kat sini.Semalam baru tahu.Tapi yang sedihnya dah habis stok.Frust menonggeng la.



idaman hati!~google

Sebab apa nak sangat benda alah ni? Saya suka sebab ia senang digunakan.Tak macam laptop.Nak on kat mana-mana pun boleh.Bagus untuk ibu-ibu yang ada baby cam saya ni.Sambil mengelek baby pon bolehlah cuit-cuit butangnya.Lagi bagus daripada hp..skrinnya yang lebih besar pastinya lagi syok nak surfing.Dan lebih bagus juga daripada ipad sebab menggunakan aplikasi android.Paling menarik pula, harga kat sini lebih murah daripada kat Malaysia.Saya dah survey RM2000.00-RM2500.00.Harap-harapnya ada la peluang nak memilikinya sebelum balik Malaysia.Haha.

12 comments:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak nak ipad...nak gakkkkk

transformed housewife said... [Reply to comment]

kalu muroh bulihla nok kirim sebutir. hehe

anie,Nagoya said... [Reply to comment]

kita pun nak.baya ansur2...hahahha....memang bgus tuk isteri2 yg bz ni.bz gan hal umah.sape kata isteri2 ni selalu free?kan???

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

kat Msia skang ni harganya RM1599. saya pun baru jer beli. memang syokkkkkkkkkkkkkk.... :D

julietchun said... [Reply to comment]

saya yg tak menganggur ni pun kena pikir byk kali kalo nak beli :P

Hamizah said... [Reply to comment]

Sya,
ipad sy xminat sgt..gemuk sgt hehe..yg ni slim skit just 7"

Hamizah said... [Reply to comment]

nur,
kawe pon xtau bilih beli ko x nih..hehe..

Hamizah said... [Reply to comment]

kak ani,
katcni mmg ada pakej blnan termasuk kredit blnan..tp biasanya kena ikat kontrak 24 bulan..xsempat la nak langgan.dah nak blk pon..

Hamizah said... [Reply to comment]

Mr.Penyubiru,
ori ke?ktMsia kdg2 ssh nak jumpa yg ori,kan?tp kat cni lg murahla..so kena beli la sblm blk..hehe

Hamizah said... [Reply to comment]

Juliet,
pecahkan tabung le..hehe

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

original.
mmg harga dah drop ke RM1599

btw, takde istilah tak ori, yg ade istilah AP set dan Ori set.

Hamizah said... [Reply to comment]

Mr.Penyubiru,
ye ke?sy mmg jakun sikit..tq for info..