Friday, September 23, 2011

Dah Habis ke Open House?

Weekend ni kiranya yang paling cool sejak-sejak lepas raya ni.

Dah tiada undangan ke open house.Bosanlah pula..

Kalau sesapa nak adakan open house tu, sila jemput saya ye..

Mood nak memasak di hujung minggu dah luntur ni.

Paling tidak dapatlah sembang dengan kawan-kawan.

Rasanya kena ke shopping complex release tension..

Dah lama berkurung dan bertapa kat rumah ni.

Dapat window shopping pun jadi la..

Boleh tak, abang?

24 comments:

KhaiRin said... [Reply to comment]

masih ada lg tp bkn umah sy la..umah member dan komuniti kawasan kediaman + jemputan kawen..meh la join!

kakcik said... [Reply to comment]

Kalau berkelapangan, jemputlah 'berkumpul' di rumah kakcik bulan depan (dah habis raya tapi). :)

Ibuhani said... [Reply to comment]

raya habis hr Rabu...so x derlah lg open house weekend ni kan....so x der lah lg makan free....hehehe...

pB said... [Reply to comment]

esok ada Family Day belah pagidi Gombak
Belah petang ada open house umah adik ipar di PutraJaya
Belah malamnya ada open house di Klang pula...



Jauh giler satu satu tempat tu ....

makdara TERdiva said... [Reply to comment]

kita tak buat rumah terbuka,
tp kampung terbuka..

tapi minggu lepas lah..
minggu ni duduk umah diam2 jer..

Acik Erna said... [Reply to comment]

Hamizah..nak buat camana kan..kena jugak le merajinkan diri..masak2..he he

ainnoraini said... [Reply to comment]

belum abis lagi beraya ni..ade jer open house...

marinahunny said... [Reply to comment]

open house kat shopping complex pun best juga..hahaha

julietchun said... [Reply to comment]

abang cakap window shopping boleh :D

siti murni said... [Reply to comment]

'abang' kata bolehhhhh....hehehe..

Zaitun said... [Reply to comment]

Shopping...kak Zai suka...

Citarasa Rinduan said... [Reply to comment]

assalamualaikumm
hamizah.. salam dari bumi malaysia

wah!!
nampak gayanya kita serupa, tapi kenduri kawin tersusun ko....
esok si memey dan norman.. orang kampung tu..
malas nak balik..
duk jaga kedai jerlah

Affieza said... [Reply to comment]

Window shopping pn ok gk tu klu dh xde open house...hehe..

azieazah said... [Reply to comment]

Abang: “Boleh. Pegi la. Pegi sendiri, jatuh bangun sendiri dan balik pun sendiri!” hahahaha

transformed housewife said... [Reply to comment]

kat tempat sy ada lg. Nasib baik dekat je sbb anak2 tak sihat sgt ni.

Nida said... [Reply to comment]

Window Shopping memang ubat paling mujarab utk hilangkan kesunyian..hehe

Hamizah said... [Reply to comment]

khairin,
nak ikut...



kakcik,
xsempat la..kalau dua,tiga bln lg saya dah blk msia rsnya..heeeeeeee...


kakani,
betul la dah nak habis syawal..cepatnya masa berlalu..



pB,
beraya sakan ye..

Hamizah said... [Reply to comment]

makdara,
kelasnya dia..


kakerna,
huhu..tetap malas nih..


kakain,
seronoknya dia..


marinna,
mmglah best..
tp duit macam air je mengalir...hehe

Hamizah said... [Reply to comment]

juliet n murni,
kalau boleh shopping lg la best..


kak zai,
kita pon suka sesgt..


ayu,
la org kg kawin knalah blk..hehe..untung2 msk paper or tv.tumpang glamer org.

Hamizah said... [Reply to comment]

fieza,
seronok kan?


kak azie,
sy xpenah shopping sorg2 sejak2 dr anakdara sampai sekarang



nur,
byk jln kot ms raya sampai anak2xsihat?



nieda,
sgt mujarab..kalau ada org sedia bayarkan lg la mujarabnya..

Kakzakie said... [Reply to comment]

Tempat kakak ni miza masih ada lagi bahkan malam ini pun masih ada marhaban sebab tak cukup masa kerana kami bermula selepas anak-anak habis exam UPSR tempohari...

wahida said... [Reply to comment]

syawal dah nak berakhir...huhu...

salam kenal..terus follow sini...

Chik Na said... [Reply to comment]

akak pun da lama tak merewang kat shopping complex ..

luahfikiran said... [Reply to comment]

SALAM,
MERAYU-RAYU MACAM TU, ABANG MESTI KITA BOLEH ! TAPI JANJI WINDOW-SHOPPING JE !