Saturday, October 8, 2011

Cuti Sekolah yang Tak Best

Dah seminggu anak-anak bercuti.Bermakna berganda-ganda kesibukan saya melayan dua hero dan heroin.Suami pula busy dengan kerja-kerja terakhirnya sebelum pulang ke Malaysia.Tapi dalam kesibukan itu sempat juga mencuri masa bawa anak-anak berjalan.


Hari ni dia ke Melbourne pula.Ada kursus anjuran universiti tempatnya mengajar.Adoi, terpaksalah menghabiskan cuti sekolah yang masih bersisa seminggu lagi dengan anak-anak.Duhai anak-anakku, bersopan santunlah kamu masa ketiadaan abah ye.Ummi ni kurang sabar sikit bila penat.Kang ada yang kena makan dek ummi..Hehe..


Busy wei..Kalau sempat blog akan diupdate.Bye.

5 comments:

Acik Erna said... [Reply to comment]

ummi..sabar ye..jangan makan..he he
biar riu sekarang..nanti bila anak2 dah besar dan tak de dirumah..itu lah kenangan manis yang tinggal buat ummi..

kasihibu said... [Reply to comment]

heheheh...kalau akak pulak kan
tak tahan dah dgn perangai diorang kurung je diri dalam bilik, biar diorang nak buat apa pun dkt luar ;p

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

samala akak kat sini. kalo en. abah ada kat umah, anak2 semuanya begitu tertib. bila en. abah outstation, mula le bebudak bertigas ni byk lemak. tak dengar ckp akak...gerammmmm. hari2 akak jadik tarzan kat umah

Lady Lavender said... [Reply to comment]

hiihii..jaga2 ye anak2 ummi. Nanti ada yg kena makan :-))

KhaiRin said... [Reply to comment]

ooo makna nyer si ibu ni lbh rela tgk anak2 nyer g skolah ye? ;-)