Friday, February 5, 2010

Doakan Saya..

Dah lama tak update blog..Sebenarnya saya kurang sihat sehari dua ni. Tak enak badan saja. Lesu semacam. Mungkin penat menguruskan anak yang dah mula bersekolah. Awal pregnant dulu sihat je. Kini dah masuk lapan minggu.

Semalam saya bleeding..Nak pergi klinik pun kena buat appoinment dulu. Dah buat.Dapat jumpa doktor ok la kot. Apapun saya harap kandungan ini selamat..Doakan saya ye..                      

15 comments:

Chik Na said... [Reply to comment]

Chik Na doakan semuanya selamat, insyaallah. Banyakkan berehat and Take care.

p/s: Chik Na pun pernah bleeding masa pregnantkan Faiz, alhamdulillah takde ape.

ummuammar said... [Reply to comment]

Mizah..

Patut la lama menyepi..risau juga..harap awak banyakkan berehat di awal kehamilan ni dan moga baby dalam kandungan selamat dan sihat. Insya Allah

siti murni ishak said... [Reply to comment]

Salam, saya doakan semua nya berjalan baik. Seimbangkan waktu rehat & mengurus anak2 ya

Ibuhani said... [Reply to comment]

salam hamizah.....jgn byk bergerak. kena byk rehat. Kdg2 bila mengandung l2bih dr 2 ke 3 kali mmg cam tu...smoga semuanya selamat. Take care :)

suhaila said... [Reply to comment]

hamizah...
tahniah...tahniah
akk doakan hamizah sihat
anak dalam kandungan sihat....
amin amin amin..

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

moga selamat semuanya..take care ya!

ibunafis said... [Reply to comment]

tahniah prgnant..smoga selamat semuanya,insyaallah..

Dayah said... [Reply to comment]

kakmizah...moga semua baik2 saja..bykkan rehat ye..

rosma said... [Reply to comment]

jgn byk wat keje sgt yer..cari mase utk rehat k..

Hamizah said... [Reply to comment]

tq,semua
Alhamdulillah saya semakin sihat wpon msh bleeding lg tp sudah berkurangan..dah dapat jumpa doktor..nantilah kalo dah sihat skit saya post entry terbaru..

Nida said... [Reply to comment]

Salam Mizah..

Dulu masa Nida mengandung anak pertama pun begitu juga. Doktor cadangkan jangan banyak bergerak, even solat pun kena duduk, kalau baring tinggikan sedikit punggung, jangan angkat barang berat2, jangan kena macam org dalam pantang (perlahan2) dan jangan **** dengan suami..

Semoga segalanya selamat

Nida said... [Reply to comment]

silap....jangan kena macam org dalam pantang = jalan kena macam org dalam pantang

Ummu Khaulah said... [Reply to comment]

Kami turut mendoakan yang terbaik buat puan Hamizah sekeluarga. Take care.

deena farhana said... [Reply to comment]

salam,

doa sy utk kak, moga selamat semua hendaknya..bykkn rehat ye kak..get rest..

inshaAllah, everything will be fine..

deemumtaz said... [Reply to comment]

Syafakillah... tahniah dan moga selamat semuanya...