Wednesday, March 23, 2011

Dah Book Tarikh..

Walaupun kandungan baru menjangkau 34minggu, saya ke hospital hari ni untuk book tarikh ceaser.Insya Allah kalau tiada aral melintang 28 April (genap 39 minggu) akan tibalah si kecil yang dinanti-nantikan.Macam tak surprise pula bila dah tau awal-awal lagi tarikh bersalin, kan?


Walaupun ini kali ketiga saya akan menjalani proses ceaserian, tapi perasaan takut tetap ada.Sebelum ni saya merasai contaction seperti biasa kerana saya diberi peluang untk bersalin secara normal.


Lagipun nilah kali pertama akan bersalin di tampat orang jauh daripada mak dan famili tercinta.Apapun doakan yang terbaik untuk saya..



25 comments:

al-lavendari said... [Reply to comment]

semoga Allah memelihara ibu dan anak yang bakal melihat dunia.. insyaallah.

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

semoga slmt belako2 kak deh

sya said... [Reply to comment]

sama lah kita, menunggu hari...
harap2 hamizah selamat ye... :)

kak Erna said... [Reply to comment]

Hamizah..semoga mizah selamat melahirkan..

Chik Na said... [Reply to comment]

semoga allah permudahkan segalanya

transformed housewife said... [Reply to comment]

kali ketigo nok keno caesar deh. Mitok2 selamat belako.

chekna @ mama ziyad said... [Reply to comment]

semoga semuanya dipermudahkan.. insyaallah....

marinahunny said... [Reply to comment]

semoga selamat semuanya mizah..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

insyaallah semoga dipermudahkan segalanya

ainnoraini said... [Reply to comment]

semoga selamat dan dipermudahkan semuanye...

hannahsarah said... [Reply to comment]

Semoga semuanya selamat dan dipermudahkanNYA.

suara said... [Reply to comment]

Salam...
InsyaAllah, kak su doakan agar dipermudahkan. Banyakkan membaca surah Maryam, Allah pasti akan membantu.

~najwa~ said... [Reply to comment]

kak, moga selamat deh..
dah cukup 3 kali caesar. dok buat BTL (tubal ligation) sekaligus ke?

Zaitun said... [Reply to comment]

Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar.

So Shy Lady said... [Reply to comment]

amin, smoga slamat smuanye ya!
take care ;)

Nida said... [Reply to comment]

Salam Hamizah..

semoga segalanya selamat dan berjalan lancar

sal said... [Reply to comment]

take care..
moga semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan urusan, lebih2 lagi di ng org...

Affieza said... [Reply to comment]

Bykkn bdoa kak..moga segalanya dpermudahkan..

pB said... [Reply to comment]

kak pB doa agar mizah dengan anok akan selamat ...

insyaallah

Hamizah said... [Reply to comment]

tq atas doa semua..
tuk najwa belum teringin nak tutup kedai kalau ada peluang nak seorg lagi..

maya amir said... [Reply to comment]

semoga sumenye selamat..saya doa dari kejauhan ni..

azlina said... [Reply to comment]

akk doakan semuga segalanya di permudahkan allah..amin

anie,Nagoya said... [Reply to comment]

moga selamat kedua2nya....

DrSinga said... [Reply to comment]

Sdya doakan...
:)

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

semoga sihat semuanya..


dupdapdupdap....