Sunday, July 18, 2010

Cuti Sekolah Dah Hampit Tamat

Sebenarnya anak saya Danish dah dua minggu bercuti tapi disebabkan cuaca tak menentu, tak boleh nak buat aktiviti outdoor..Cuma semalam cuaca baik, bolehlah bawa dia bermain skuter kat Kings Park, taman yang paling besar dan popular kat Perth. Sambil-sambil melayan anak-anak bolehlah mak bapak bersantai kan.Kami 4 family semuanya.Enjoy..


dah ready untuk main skuter..


Danial excited dengan skuternya..

semua berebut nak naik aeroplane..


aktiviti wajib bila berkumpul..

13 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

anak2lah yang paling seronok bila pergi park.

Kengkadang sampai tak nak balik. Betul tak Miza ?..

marinahunny said... [Reply to comment]

seronok sekali sekala bwk anak2 main kat luar..

Ibuhani said... [Reply to comment]

aktiviti family mengeratkan lg institusi keluarga.....bagus tu.... :)

Zaidah said... [Reply to comment]

kekadang memang kena biarkan anak bermain kat park...seronok klu kita join skali....hehhee

julietchun said... [Reply to comment]

relaks2 sambil makan2 memang best ye.

chekna said... [Reply to comment]

pandai danish main skuter ye... bila berkumpul ramai2 camtu mmg best kan.. esp bila nak makan pun kena berebut.. yg xsedap pun jadi sedap nnti.. hehehe...

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

syoknya main skuter. sini nadiah tak nmpk pulak bdk2 main skuter. tak glamer agaknya kat sini. kalau kat aussie & NZ skuter ni mmg jadi mainan bdk2, kan?

transformed housewife said... [Reply to comment]

aktiviti mkn2 mmg wajibla. anak2 main, kita mak bapak sibuk sembang dan mkn. hehehe

Mr PenyuBiru said... [Reply to comment]

ekceli maknya yg tak sabar nak jupe kekawan kat luar tapi guna alasan anak² hehehe..

siti murni said... [Reply to comment]

kat malaysia tk nampak bebudak main skuter tu..ada tp jarang sgt lah! enjoy yer anak2 tu ...skali ngan mak nya sekali hepi2 tu..hihi

Ummu Ammar said... [Reply to comment]

Amboi..seronoknya santai2..nak join la rasanya..skrg waktu saya amat terhad nak santai2 cam dulu..heheheh

Ummu Ammar said... [Reply to comment]

Amboi..seronoknya santai2..nak join la rasanya..skrg waktu saya amat terhad nak santai2 cam dulu..heheheh

Lynn Nasir said... [Reply to comment]

alahai comelnye..beratur naik skuter :DDD