Thursday, April 21, 2011

International P*rkfest

Sebelum menjejakkan kaki ke negara omputeh ni saya tak tahu yang diorang ni suka makan babi.Ingatkan Cina Asia je yang suka.Tak sangka ramai yang gemarkan binatang yang banyak mudaratnya ni..

Malah kalau di Perth ni diadakan International Porkfest untuk mempromosikan babi.Malah ada webnya sendiri.Geli tekak ni.Padahal Bible turut mengharamkannya.Tapi yang peliknya, hukumnya sentiasa berubah-ubah mengikut citarasa penganutnya.Ianya terkandung dalam

IMAMAT 11:7
1928 Babi haram
1962 Babi haram
1971 Babi haram
1979 Babi HUTAN HARAM???? Telah diubah manusia...
1985 Babi haram
1990 Babi haram
2006 Babi HUTAN HARAM???? Telah diubah manusia...


Terbuktilah Kristian tu batil, kan?Apa beza babi hutan dan babi peliharaan manusia?

11 comments:

zaidah said... [Reply to comment]

babi hutan lagi sedap kot berbanding yang pelihara punya....uwekkkkk

anie,Nagoya said... [Reply to comment]

itu agama ikut selera tekak dia org.

julietchun said... [Reply to comment]

dah kena penyakit nanti baru tau.

kak Erna said... [Reply to comment]

babi tetap babi.tak kira hutan ke bando kan..

siti murni said... [Reply to comment]

euww..geli tekak!

ada kawan-kawan cina cakap..even hidangan yang 'baby' pun mahal.

sesetengahnya yang cerdik, diorang opt utk tak makan mendalah tu...yelah...punca macam2 penyakit. itu bagi yang cerdik la kak...yang tak cerdik..diorang melantak serupa ja...huhu...geli..geli!

fa10 said... [Reply to comment]

kristian pun ada byk mazhab, klu yg kuno dulu2 tu mmg byk persamaan ngan islam dan tak ramai dah ikut kristian mazhab tu. yg moden2 ni byk murtad.. hehehe

transformed housewife said... [Reply to comment]

banyak yg konon kristian tak percaya pun sebenarnya. Diaorg FREE THINKER tapi tak nak mengaku je.

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

buat kembang tekak aje...

ibuintan said... [Reply to comment]

weiii.. loya tekak, kalau dah fest mesti besar2an tu kan


diorang mengapa bodoh sangat..dah tau banyak yg mudaratnya makan binatang tu

maya amir said... [Reply to comment]

lame tak dtg sini.. congrats hamizah dah slmt bersalin:) slmt berpantang..

Nida said... [Reply to comment]

tadi pergi supermarket.. lalu tepi kawasan "ham".. tekak terus kembang...uwekkkkk