Friday, June 11, 2010

Saya Kembali

Dengan berat hatinya saya telah kembali ke Perth semalam.Tiba di sini terus mengalami stress sebab winter dah bermula.Hmmm..berbungkus semula la..rimas betul.

Insya Allah sempatlah menziarahi kawan-kawan semua..

8 comments:

♥ LeeN ♥ said... [Reply to comment]

selamat kembali... ya, winter memang stress ya.. tak boleh buat banyak benda sebab sejuk plua berbungkus-bungkus. entahlah.. tapi orang kata, masa winter macam nilah kita akan homesick.. betul ek?

-hazen said... [Reply to comment]

=]

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

dah ada di perth ye? lama betul tak dgr khabar akk, tiba2 je baca dah ada di perth :)

mamalieyna said... [Reply to comment]

huhu...dh balik ke sana?..selamat menjalani kehidupan seperti biasa ok..sejuknyeee... =P

Baitul SMR said... [Reply to comment]

Selamat kembali Puan Hamizah..
Di sana dah bermula winter?
Kami di Berlin baru merasai Summer setelah musim salji yang berbulan2. take care.

Ummu Khaulah

Ibuhani said... [Reply to comment]

alhamdulillah......slmt sampai dah ekk. Mesti bawak mcm3 dr kg utk stock kat sana.... :)

cik ct payung said... [Reply to comment]

dah balik yer kak...
patutla 'rumah' ni berwajah baru.
selamat kembali ke rutin harian di ostolia.

mama zharfan said... [Reply to comment]

kat msia purchasing power sgt rendah...kat UK and kat tempat u (oz ker) purchasing power tinggi!! best shopping :)