Wednesday, June 16, 2010

Katalog Bayi

Sambil sarapan pagi ni, saya sempat jeling-jeling talk show kat tv..Isunya beli sperma melalui katalog.Gilanya mat saleh ni. Nak anak tapi tak mau suami.Tengah hangat kat Australia sekarang ni bila ada yang lelaki yang sanggup memperdagangkan spermanya. Siap ada katalog lagi..

Jadi perempuan-perempuan yang tak bersuami atau yang bersuami tapi mandul, kalau kepingin sangat anak boleh membuat pilihan melalui katalog. Segala butiran peribadi penjual sperma didedahkan termasuk gambarnya sekali.Boleh pilih lah nak yang tinggi ke pendek, putih ke hitam, lawa ke hodoh..Lepas tu bolehlah disenyawakan melalui tabung uji.

Kesian diorang ni, kan.Itulah bila tak mendapat hidayah Allah..Memang tiada batas dan sempadan.Apa yang terlintas di fikiran itulah yang mereka akan lakukan, tiada panduan hitam putih daripada Tuhan..

  

9 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

Miza,

sampai begitu sekali dorang ni kan..

mintak dijauhkan dari perkara macam ni..

LiNda said... [Reply to comment]

ermm...

manusia ohh manusia !

Nida said... [Reply to comment]

Agaknya lepas ni ada pula tabung untuk dermakan ovum...

p/s: welcome back ke Ausie... kini giliran Nida pula pulang sementara ke tanah air... (macam main tag pulak..hehe)

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

heh..beli sperma?? entah apa2 je la diorg ni

maya amir said... [Reply to comment]

laa ye ke? masya Allah.. mintak2 jgn ade laa kat msia sampai t'pikir buat gini.. isk..iskk...

Ibuhani said... [Reply to comment]

Nauzubillahminzalik......mcm2 dunia skrg ni!

marinahunny said... [Reply to comment]

haissshh..mcm2 diorang ni kan..nauzubillah..

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

dulu kawan yatie pn ada niat nk beli sperma org putih sbb dia nak anak dia comeyl huhuuh . ntah apa2 kan diorg nih..nsb baik kwn yatie tu x beli.

siti murni ishak said... [Reply to comment]

Advance tak kena pada tempat..sampaikan sperm pun ada katalog...