Tuesday, June 22, 2010

Alhamdulillah..Dah Genap 33tahun..

Kalau nak kira, entry kali adalah siaran tertunda sebab saya tak sempat nak menjenguk blog 2,3 hari ni..

Alhamdulillah Ahad lepas, 20 Jun  dah genap umur saya 33tahun.Hari jadi saya semakin berseri sejak kawin, bila tarikh lahir abang hanya beza 4hari daripada saya.Dia lahir 16Jun.Jadi sempatlah sambut bersama-sama.

Tahun ni sambut pada 19 Jun, sebab kedai kat sini tutup hari Ahad terpaksalah di'advance'kan..Abang belikan pizza, tiada kek pun..Mahal kalau nak tempah, paling cikai, kena habiskan $50.Baik beli benda lain yang lebih best, kan.. Hadiah?ada tapi rahsia..sebab rasanya saya dapat hadiah yang paling unik daripada abang sejak-sejak kawin.Nak bagi lebih surprise agaknya..hehehe Apapun, terima kasih,abang..

Rasanya nilah first time sambut birthday dengan keadaan kesihatan yang agak teruk.Selsema dan batuk serta segala symtom2 musim winter.Bertambah parah, tekanan darah agak tinggi sikit..

Harapnya sempatlah sambut birthday akan datang serta dikurniakan Allah kebahagiaan yang berpanjangan..

Happy birthday to me and Abang..

P/S: Happy Belated Birthday buat Fa10, yang menyambut birthday 18 Jun..

12 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

Selamat Ulang Tahun Buat Miza & Hubby.

Semoga Segera Sembuh.

Ibuhani said... [Reply to comment]

Salam Ulang tahun pd Hamizah n suami......Semoga keduanya dlm rahmat Allah SWT, pjg umur, murah rezeki n berkekalan hingga hujung nyawa :)

Ummu Ammar said... [Reply to comment]

Sanah Helwah ya habibati...kullu sanah waanti bikhair..mg diberi ketenangan, kebahagiaan, kesihatan dan rezeki yg melimpah ruah dr Allah..

Untuk suami Mizah juga..

cik ct payung said... [Reply to comment]

happy birthday kak mie. moga makin bahagia dengan suami dan anak2.

Zaidah said... [Reply to comment]

happy besday hamizah...semoga sihat hendaknyer...

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

hepi best day kak hamizah..smeoga terus dilimpahi rahmatNya :)

zarin said... [Reply to comment]

happy birthday hamizah...

mamalieyna said... [Reply to comment]

happy birthday to both of you! best la dpt celebrate together2..hehe..

moga kebahgian berpanjangan ok!

n get weel soon!

fa10 said... [Reply to comment]

thank you mie...
happy belated birthday to you too...
seronok la dpt sambut birthday sekali, boleh tukar2 hadiah. dok pun gi pilih hadiah sekali.
saya pun dpt hadiah yg amat bermakna tahun ni... alhamdulillah, sekurang2nya boleh menghangatkan kembali cinta... hehehe. maklum la dah 7 tahun kawin... belum tambh 5 tahun bercinta tu...

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

happy birthday kak! (dah wish kat FB, nak wish gak kat sini :D ). best la birthday dgn hubby dekat2..blh celebrate sekali..jimat duit ;)

Hamizah said... [Reply to comment]

tq,semua..

kakcikseroja said... [Reply to comment]

Happy birthday Miza & Hubby..

semoga kesihatan kembali pulih seperti sediakala. :)