Friday, August 5, 2011

Saya Muncul Lagi

Wah!Lamanya tak sempat nak blogging.Macam-macam dugaan mendatang sejak akhir-akhir ni.Anak tak sihat, mak pon tak sihat.Kemudian busy pulak dengan packing barang sebab ada kawan yang akan pulang offer kontenanya yang kosong untuk kami isi barang-barang.Memang memenatkan.Jadi barang akan sampai dulu.Kami belum pasti lagi bila akan balik Malaysia.Yang pastinya tahun ni juga..


Sedar tak sedar dah masuk hari kelima puasa juga bererti lima harilah juga kami menerima tetamu dari Malaysia.Ada orang baru datang ke sini.Rumah kami yang jadi singgahan.Dah biasa sangat rumah ni dikunjungi tetamu.Tetamu datang bersama rezeki Ilahi, kan?Alhamdulillah..


Itulah kehidupan saya yang memang busy sesangat.Redha saja ketentuan Ilahi..

18 comments:

Captmus said... [Reply to comment]

Saya mengambil coretan puan BILA HATI SUDAH RETAK dimuatkan dalam blog saya sekadar mengubat hati.. izinkan saya. Blog saya http://captmus.blogspot.com/
Saya harap npuan tidak kisah. TQ

Lady Lavender said... [Reply to comment]

salam ramadhan buat hamizah disana. dah nak balik tahun ni yea??

sayangsayangibu said... [Reply to comment]

dah nak balik tanah air?
mesti menghitung hari kan?

selamat berpuasa.

Captmus said... [Reply to comment]

How 2 open yy mesej...yang u hantar. TQ

Affieza said... [Reply to comment]

Bab2 mengemas barang ni mmg mletihkan pn kak...hehe...bestnya dh nk blik Malaysia

ikan emas said... [Reply to comment]

selamat berpuasa, semoga rezeki melimpah ruah

Acik Erna said... [Reply to comment]

Assalam hamizah..alhamdulillah..dah nak balik ye.
seoga anak mizah terus sihat..dan urusan mizah semuanya selesai.

kakcik said... [Reply to comment]

Assalamu'alaikum Hamizah...

Sekejap je dah hampir seminggu kita berpuasa. Selamat berpuasa, ya? :)

Mazlan&Norhana said... [Reply to comment]

Assalam hamizah

selamat berpuasa,dah nak pulang ke malaysia ke?ingat nak g holiday ke sana,nmpknya xde rezeki i nak jumpa you

cheqna said... [Reply to comment]

kak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
harap2 kak sihat r
selamat berpuasa ye kak =)

transformed housewife said... [Reply to comment]

selamat berpuasa Mizah. Nok balik doh ke Msia. MEsti tok sabar.

ainnoraini said... [Reply to comment]

selamat berpuasa untuk mizah sekeluarga ye..mesti seronokkan nak balik sini...

Nida said... [Reply to comment]

Salam Ramadan... wah tahun ni nak balik???? bestnya...

cikpuanhady said... [Reply to comment]

salam ramadhan kak mizah..semoga semuanya baik-baik kat sana..dah nak balik ek kak? wahh..bestnya..

marinahunny said... [Reply to comment]

update la slalu ye hamizah. nk tgk juga cmne berpuasa di perantauan.

masak x ?

Zaitun said... [Reply to comment]

Salam ramadhan...dah nak balik semoga sihat2 disana.

fa10 said... [Reply to comment]

napoknyo sayo kelik dulu la pado awok...
lps ni x tahu la ado maso nok blogging ke dok..

azieazah said... [Reply to comment]

Salam HAMIZAH,
semoga setiap perjalanan direstui dan dirahmati.

Selamat kembali.


Ramadhan: Ucapan dan Kad Raya...