Monday, July 4, 2011

Dah Kena Tinggal

Semakin tak sempat nak buka blog apatah nak blog walking.MIL dah balik Khamis lepas.Boleh tahan jugalah kelam kabutnya saya.Alhamdulillah Dalia dah tak meragam sangat.Rileks la sikit.Tapi time managment masih terabur lagi.Biasalah daripada senang jadi susah tiba-tiba..


Terima kasih untuk MIL yang sudi 'menjaga' kami.Nasib baiklah dia ada membantu.Sebelum balik dia dah 'membekalkan' kami anak beranak dengan serunding daging dan telur masin khas untuk bulan puasa ni.Tak ketinggalan mini karipap dan karipap segera.Dah hampir kehabisan ni..Waaa..


Jadi saya sekarang ni cuba untuk menyesuaikan diri dengan perubahan ni.Insya Allah berjaya..

18 comments:

kakcik said... [Reply to comment]

InsyaAllah, semuanya akan teratur nanti. :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said... [Reply to comment]

Alah bisa tegal biasa.



Kita yang kat sini pun dah lama tak makan serunding daging..teringin pulak. ;o)

yatie chomeyl said... [Reply to comment]

gambatte kak

cheqna said... [Reply to comment]

alah bisa tegal biasa kak
insyaallah kak boleh =)

anie,Nagoya said... [Reply to comment]

InsyAllah...... moga dpt sesuaikan diri.buat mana yg sempat n mampu.mesti gindu abis leps ni.uwaaaaa......smbungkan sedih dia

http://aniesandyou.blogspot.com said... [Reply to comment]

cayok!

Pengakuan yang tulus dan jujur

Zaitun said... [Reply to comment]

Insyaallah buat mana yang wajib dulu.

transformed housewife said... [Reply to comment]

mulo2 tok biaso. lamo2 takpola.

Affieza said... [Reply to comment]

Moga2 dipermudahkan segalanya...

zaidah said... [Reply to comment]

semoga segalanyer akan berjalan lancar....amin

maya amir said... [Reply to comment]

insya allah buleh..seorang ibu akan otomatik pandai arrange time..tp kene jaga diri ye..jgn renyah2 baru jek abis pantang tu..hehe

hannahsarah said... [Reply to comment]

Ya Mizah. Kak wan dulu ms abis pantang Imaan, huh rasa tak cukup kaki tangan. Kelam kabut. slmt mengadjust masa ye...hehehe

Hamizah said... [Reply to comment]

kak cik,
insya Allah saya boleh..


reen,
insya Allah..
mmg best serunding tu tp bila dh ada xtermakan pula..


yatiey,
bahaso gapo demo guno tuh?xpehe nih..hehe


chekna,
Insya Allah..
bkn xbiasa ada anak kecik..tp dah 5thn rehat kelam kabut la skit..hehe


anies,
tq..



kak zai,
semestinya..


nur,
insya Allah..



kak anie,
waaaaa lg...


Fiezza n zai,
ameen..


maya,
tq..dah mula sakit balik kat ceasar nih..terpaksa juga renyah2kan diri..


kak wan,
insya Allah..
lama doh xjaga anak kecik cabaran jugak wehhh...heheh

maiyah said... [Reply to comment]

assalam..

x sbr ni nk tnggu posa ;)

sayangsayangibu said... [Reply to comment]

dik
memula je kita kelamkabut sikit
bila dah biasa kita tahulah nak atur masa tu sebaiknya.
lagi pun abang2 ada tolong jaga adik kan?

Acik Erna said... [Reply to comment]

hamizah,,dah biasa ke belum tinggal anak beranak ni..lama tak sempat update ye,

Nida said... [Reply to comment]

Salam..

Mula-mula mungkin agak kekok, tapi lama-lama nanti dah jadi biasa...:)

maiyah said... [Reply to comment]

assalam..

singgah ptg di sini ;)